Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
  • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
    E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
  • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

Gastric Sleeve

Shtatzënia dhe mbipesha – shtatzënia pas operacionit Gastric Sleeve

Vazhdoni leximin
Çfarë duhet të merret parasysh para operacionit? Çfarë bëhet në spital para operacionit?

Vazhdoni leximin
Mbipesha dhe diabeti

Vazhdoni leximin
Si të merreni me ngrënjen emocionale?

Vazhdoni leximin
Cilat janë avantazhet e operacionit Gastric-Sleeve ndaj operacionit e gastrik bypass RNY?

Vazhdoni leximin
Cfarë është operacioni Gastric-Sleeve?

Vazhdoni leximin
Cfarë janë dobitë e nji operacioni Gastric-Sleeve?

Vazhdoni leximin
Cilat faza duhet ti kalojë para operacionit?

Vazhdoni leximin
Kur mund të filloj punën pas operacionit Gastric-Sleeve?

Vazhdoni leximin
Kur duhet të merret parasysh operacioni Gastric-Sleeve?

Vazhdoni leximin
A do të vendosen qepje shtesë në vijën e kllapës gjatë operacionit Gastric-Sleeve?

Vazhdoni leximin
Kush nuk është i përsthatshëm për një operacion Gastric-Sleeve?

Vazhdoni leximin
Rreziqet dhe efektet e operacionit Gastric-Sleeve

Vazhdoni leximin
A do të kthehet stomaku im në gjendjen e tij origjinale pas operacionit Gastric-Sleeve?

Vazhdoni leximin
A ka ndonjë plagë apo shenjë pas operacionit Gastric-Sleeve?

Vazhdoni leximin
Kirurgjia Gastric-Sleeve - pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Vazhdoni leximin