Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Gastric Sleeve
Gürdal Ören M.D.

Merrni më shumë informacione rreth Gastric Sleeve.

Mbi 15 vjet përvojë

Gastric Sleeve

Ne u përgjigjemi nevojave dhe dëshirave të pacientëve tanë në kohën më të shkurtër dhe në kohën e duhur duke përdorur teknologji moderne në fushat e operacionit Gastric Sleeve, operacionit të Diabetit (tipi- 2) dhe kirurgjisë së rishikimit.

  • Përvojë në mbi 1600 operacione Gastric Sleeve
  • Mbështetje falas dhe gjatë gjithë jetës nga dietologët profesional.
  • Kujdes për ndjekjen e pacientit falas dhe gjatë gjithë jetës
Kirurgija mbipeshë

Ekipi ynë

Gürdal Ören M.D.
Ekspertizë: Specialist i mbipeshes dhe kirurgjise metabolike
Edukim:

Ege University School of Medicine, 1991
Çukurova University Faculty of Medicine General Surgery U.S.A.

Kontakt:
Dr Taner Ulusoy
Ekspertizë: Anesteziolog
Edukim:

Cerrahpaşa Faculty of Medicine

Kontakt:
Dietologu specialist Neslihan Ağbaba
Ekspertizë: Dietolog Bariatrik
Edukim:

İstanbul Arel University

Bariatric Care Specialist - Surgical Review Corp. Accredition

Kontakt:
Dietologu Nisa Bozar
Ekspertizë: Dietolog Bariatrik
Edukim:

İstanbul Bilgi Universtiy

Kontakt:
Mert Ağbaba
Ekspertizë: Koordinatori
Edukim:

Okan University - Inxhinieri industriale

Kontakt:
Hazal Ceren Bakar
Ekspertizë: Koordinatori
Edukim:

Istanbul Universtiy

Copenhagen University

Kontakt:
Riana Ramiz
Ekspertizë: Koordinatori i Maqedonisë
Edukim:
Kontakt:
  • +389 78 277 599

Kush duhët ta konsiderojë operacionin
Gastric Sleeve?

Mos harroni se operacioni i stomakut (Gastrik Sleeve) është një operacion i cili ju ndihmon të keni një jetë më të shëndetshme. Në këtë operacion aspekti estetik nuk do të ketë asnjë përparsi. Për ta bërë operacionion Gastrik Sleeve, d.m.th. një zvogëlim i stomakut, ka disa kushte të cilet kërkohen tek kandidati;

  • Ata që detyrohen të ndjekin planin tuaj ushqimor pas operacionit dhe këshillat e mjekut tuaj.
  • Kur të gjtiha metodat profesionale përveç operacionit janë shteruar dhe ju e shihni këtë operacion si një mundësi të fundit.
  • Indeksi i masës trupore Personat me një vlerë prej 30 ose më shumë
  • Personat që vuajnë nga sëmundje kronike, të cilat shkaktohen nga mbipesha, si Diabeti, tensioni ose apnea e gjumit.

Rreth operacionit Gastric Sleeve

Kirurgjia Gastric-Sleeve nuk parandalon shtatzëninë. Sidoqoftë, ju këshillojmë që të planifikoni të mbeteni shtatzënë për të paktën dymbëdhjetë muaj pas operacionit Gastric-Sleeve. Ky proces i shërben nënës për të arritur peshën e saj ideale dhe për të qëndruar në të për një kohë. Poashtu gjatë kësaj kohe nëna merr mjaftueshëm vitamina dhe minerale si për veten ashtu edhe për foshnjën.


Pas operacionit Gastric-Sleeve, nutricionisti bariatrik i nënës, kirurg i përgjithshëm, gjinekologi dhe obstetëri duhet të fillojnë dhe ta perfundojnë procesin në bashkëpunim me njëri-tjetrin.
 

Mund të filloni menjëherë. Sigurisht, këtu nuk bëhët fjalë për ushtrime të rënda. Ju mund të filloni së pari me ushtrime të thjeshta dhe gradualisht të rritni ritmin tuaj. Një shëtitje rreth shtëpisë do t’ishte e mjaftueshme tani. Ju mund ta caktoni kohën vetë duke bërë ushtrime që kërkojnë një ritëm të ngadaltë për muajin e parë. Pas muajit të dytë, mund të vazhdoni stërvitjen tuaj me një ritëm të mesëm ose të rëndë.

Hulumtinet tana klinike, si dhe përvoja, tregojnë se ata që kryejn punët e tyre në zyrë (duke qenë ulur) mund të fillojnë të punojnë një javë pas daljes nga spitali. Nëse keni punë të rëndë fizike, siç është ngritja e objekteve, kthimi në punë do të marrë më shumë kohë sesa ata që punojnë në zyre.
 

Studimet dhe hulumtimet tregojnë se shkalla e mbijetesës për operacionin Gastric-Sleeve është 99.7%. Komplikimet janë relativisht të rralla dhe ndodhin në më pak se 4% të pacientëve. Falë teknologjisë së sotme, është e mundur të trajtohen të gjitha ndërlikimet që lindin.

Më shumë artikuj

Fazat e Gastric Sleeve

Fazat e Gastric Sleeve