Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
  • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
    E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
  • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

Kush nuk është i përsthatshëm për një operacion Gastric-Sleeve?

• Ata që kan kancer
• Gratë shtatzënë
• Ata të cilet pijnë drogë dhe alkool
• Personat me çrregullime psikike të pashërueshme ose të pakapërcyeshme
• Njerëzit të cilët nuk ndjekin rregullat pas operacionit
• Ata që nuk kanë provuar ndonjë metodë tjetër përveç operacionit
• Pacientë endokrinë që nuk mund të mjekohen ose trajtimi i të cilëve nuk ka përfunduar ende.

Njerëzit me karakterstikat të cekur më nalt nuk janë të përshtatshme për kirurgji.