Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
 • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
  E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
 • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

Çfarë duhet të merret parasysh para operacionit? Çfarë bëhet në spital para operacionit?

 • Një javë para operacionit, konsumi i cigareve duhet të mbahet sa më i ulët. Cigaret nuk duhet të pihen për një ditë para operacioni.
 • Para operacioni nuk duhet të ndiqet asnjë dietë.
 • Nuk është e lejuar të hani ushqim të lëngshëm ose të fortë nga mesnata para operacionit.
 • Pasi që nuk bëhë fjalë për një operacion urgjent, shëndeti juaj i përgjithshëm duhet të jetë optimal ditën e operacionit. Prandaj, duhet të mbroni veten nga sëmundjet si ftohja, gripi dhe infeksionet e traktit urinar.
 • Pas pranimit në spital, kryhen analizat e gjakut, EKG, ultratinguj të pjesës së sipërme të trupit, një rreze X të gjoksit, biseda me dijetologen, një ekzaminim anestezi dhe COVID19-PCR. Në bazë të këtyre, nëse nuk ka probleme shëndetësore që mund të shtyjnë një operacion, ju do të operoheni në të njëjtën ditë.
 • Në mënyrë që të mos vëreni shumë stres në sallën e operacionit, do t'ju jepet një injeksion i quajtur "injeksion i guximit" përmes venës tuaj pak para se të futeni në sallën e operacionit.
 • Pak para procedurës, gjendja përfundimtare e stomakut tuaj do të kontrollohet me ndihmën e një gastroskopie nën anestezi të përgjithshme.