Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
  • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
    E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
  • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

Kur duhet të merret parasysh operacioni Gastric-Sleeve?

Mos harroni, nuk ka të bëjë vetëm me numra ...  lufta juaj për humbjen e peshës vlenë më shumë se numra! 

 

Kur është koha e duhur për një operacion?

Ka disa faktore që kirurgu dhe pacienti duhet të marrin në konsideratë:
• BMI
•Semundje kronike
• Metoda profesionale përveç operacionit duke u  
    munduar të humbni peshë
•Puna juaj
• Kohëzgjatja e mbipeshës
• Efektet e mbipeshës në jetën tuaj shoqërore.

Të gjitha këto kritere duhet të miren para sysh.

Një person me një vlerë BMI mbi 40 nuk mund të konsiderohet për një operacion, ndërsa në anë tjetër ka raste ku një person me një vlerë BMI 30-40 mund të konsiderohet për një operacion. Gjithashtu, mos harroni se nuk ka të bëjë me numra.