Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
  • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
    E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
  • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

Kur mund të filloj punën pas operacionit Gastric-Sleeve?

Hulumtinet tana klinike, si dhe përvoja, tregojnë se ata që kryejn punët e tyre në zyrë (duke qenë ulur) mund të fillojnë të punojnë një javë pas daljes nga spitali. Nëse keni punë të rëndë fizike, siç është ngritja e objekteve, kthimi në punë do të marrë më shumë kohë sesa ata që punojnë në zyre.

Nuk duhet anashkaluar fakti që kur të ktheheni në punë ka faktorë që nuk janë në duart tuaja dhe as në ato të kirurgut që kryen operacionin tuaj.

Para së gjithash, duhet të cekën faktorët e mëposhtëm:
• Faktorët gjenetikë (shpejtësia dhe aftësia e trupit tuaj për tu shëruar)
• Gjinia 
•Mosha juaj
• BMI-ja juaj
•Semundje kronike
• Gjendja juaj mendore vjen pas operacionit