Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
  • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
    E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
  • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

Kur mund të filloj ushtrimeve pas operacionit Gastric-Sleeve?

Mund të filloni menjëherë. Sigurisht, këtu nuk bëhët fjalë për ushtrime të rënda. Ju mund të filloni së pari me ushtrime të thjeshta dhe gradualisht të rritni ritmin tuaj. Një shëtitje rreth shtëpisë do t’ishte e mjaftueshme tani. Ju mund ta caktoni kohën vetë duke bërë ushtrime që kërkojnë një ritëm të ngadaltë për muajin e parë. Pas muajit të dytë, mund të vazhdoni stërvitjen tuaj me një ritëm të mesëm ose të rëndë.