Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
  • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
    E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
  • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

Kur mund të mbetem shtatzënë pas operacionit Gastric-Sleeve?

Kirurgjia Gastric-Sleeve nuk parandalon shtatzëninë. Sidoqoftë, ju këshillojmë që të planifikoni të mbeteni shtatzënë për të paktën dymbëdhjetë muaj pas operacionit Gastric-Sleeve. Ky proces i shërben nënës për të arritur peshën e saj ideale dhe për të qëndruar në të për një kohë. Poashtu gjatë kësaj kohe nëna merr mjaftueshëm vitamina dhe minerale si për veten ashtu edhe për foshnjën.


Pas operacionit Gastric-Sleeve, nutricionisti bariatrik i nënës, kirurg i përgjithshëm, gjinekologi dhe obstetëri duhet të fillojnë dhe ta perfundojnë procesin në bashkëpunim me njëri-tjetrin.