Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
  • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
    E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
  • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

Kur mund të filloj punën pas operacionit Gastric-Sleeve?

Hulumtinet tana klinike, si dhe përvoja, tregojnë se ata që kryejn punët e tyre në zyrë (duke qenë ulur) mund të fillojnë të punojnë një javë pas daljes nga spitali. Nëse keni punë të rëndë fizike, siç është ngritja e objekteve, kthimi në punë do të marrë më shumë kohë sesa ata që punojnë në zyre.