Merkez, Burcu Sk. No:9, 34406 Kâğıthane / ISTANBUL / TURKEY
Orët e punës
  • E hëna-E premte 09:00 - 18:00
    E shtune 09:00 - 14:00
Informacione rreth kontaktit
  • +90 (546) 640 00 11
Konsultohuni me mjekun tuaj

A është i rrezikshëm operacioni Gastric-Sleeve?

Studimet dhe hulumtimet tregojnë se shkalla e mbijetesës për operacionin Gastric-Sleeve është 99.7%. Komplikimet janë relativisht të rralla dhe ndodhin në më pak se 4% të pacientëve. Falë teknologjisë së sotme, është e mundur të trajtohen të gjitha ndërlikimet që lindin.